Saga Terrvik

Saga Terrvik -

Osteopat DO & Personlig Tränare

Min vision är att arbeta med hälsa och friskvård för både människa och häst. Där mitt fokus ligger på att skapa de bästa förutsättningarna för att kroppen ska kunna vara och arbeta i balans, harmoni och med så optimal funktion som möjligt. Jag har själv upplevt och sett effekten av hur olika behandlingar och träningsformer för både människa och häst kan hjälpa kroppen att läka och bli smärtfri. Det är möjligt att leva ett funktionellt och smärtfritt liv även med kroniska sjukdomar.

Postural träning för ryttare är en väsentlig del i att förbättra prestationsförmågan som ryttare och för att skapa hållbara ekipage. Alla har vi obalanser och kompensationsmönster och framförallt hos ryttare som till exempel ofta mockar och sopar åt samma håll. Även tillsammans med hästen kan det uppstå olika obalanser. Postural Träningen hjälper dig att komma tillbaka till bättre balans i kroppen och hjälper dig att hamna i en mer centrerad och neutral position. Som i sin tur leder till att du kan sitta mer avspänt och följsamt i sadeln. 

Om Saga

Student på Skandinaviska Osteopathögskolan

Dipl. OptimumTränare & Dipl. PhysioScale Coach

 

 2016-2021 Skandinaviska Osteopathögskolan
2017-2018 OptimumMetoden 
2019 PhysioScale Steg 1 
2020 PhysioScale Steg 2 

Osteopati och träning – Behandlingar & Priser

Privat

  • Osteopatibehandling 750 kr
  • Optimum/träningsprogram 5295 kr (5 timmar vid 4 tillfällen)
  • 1695 kr för ett nybesök Optimum träningsprogram (90min)  Om du sedan väljer hela träningsprogrammet så dras förstagångsavgiften från 5295 kr

Företag

Här skräddarsyr vi avtal. 

Kontakta Saga för kostnadsförslag 

Boka hos Saga direkt

Kontakt

Saga Terrvik

Hällingsjövägen 255

434 97 Kungsbacka

Gnejsvägen 51

434 51 Kungsbacka

 0706942221 

saga@terrvik.se 

Stäng meny