Utökade restriktioner

Hej alla gowellbeings!

Välmående och utökade restriktioner!
Ta hand om dig och din hälsa. Online träna NU! Träning och välmående ökar immunförsvaret och med bra kost och lite tillägg, kanske C och D vitaminer optimerar du din hälsa nu. Lev ett så normalt liv som möjligt-När vi tränar online så känner vi oss lite sammankopplade och även om det är digitalt skapar vi interaktion med varandra!

Prova Pilates Tisdag 18.45 , Yoga Onsdag 20.05 och Tabata Core Onsdag 19.30 online via Zoom, enkelt att ladda ner och du får ett mail med länk till klassen och lösenord. Maila mig på linda@gowellbeing.se och tala om vilka klasser du vill delta på.

Fåtal platser, max 5 på Studion för dig som vill komma dit. Viktigt är att Om man är minsta sjuk eller symtom eller har någon nära som är sjuk håller man sig hemma!
Avboka träning via hemsida eller sms.

Behandling, boka och avboka genom att ringa Lasse. mobil 073-322 63 25


Vi sköter hygien och respekterar varandra genom att använda HANDSPRIT vid entre’. Viktigt är att Om man är minsta sjuk eller symtom eller har någon nära som är sjuk håller man sig hemma!
Avboka träning via hemsida eller sms.


De fysiska klasser som vi håller nu- max 5 deltagare per klass för att hålla avstånd 1,5 meter.
Om jag blir sjuk ställer jag in och kompenserar er i tid för vad det nu landar på.
Hör av dig till mig om du har andra tankar, tack!

Ta hand om dig!

Linda Gowellbeing

ÖPPET HUS 25-26 September

Välkommen att prova behandlingar och aktiviteter hos oss, vi finns på plats här denna dag! Öppet hus 25-26 September Prova Osteopatisk behandling Lördag hos Saga

Läs mer »